Pressmeddelanden

Medivir presenterar vid Redeye Growth Day

Stockholm — Medivir AB (Nasdaq Stockholm: MVIR) meddelar att bolaget kommer att presentera vid det digitala mötet Redeye Growth Day, som äger rum den 2 juni, 2021.

Presentationen livesänds och kan följas på arrangörens hemsida: https://www.redeye.se/events/808637/redeye-growth-day-2021

Efter mötet kommer presentationen att finnas tillgänglig via Medivirs hemsida www.medivir.se.

 

För mer information, vänligen kontakta
Magnus Christensen, interim vd och CFO
Telefon: 08 5468 3100
E-mail: magnus.christensen@medivir.com 

 

Om Medivir
Medivir utvecklar innovativa läkemedel med fokus på cancersjukdomar där de medicinska behoven är stora. Företaget satsar på indikationsområden där tillgängliga behandlingsmetoder är begränsade eller saknas och det finns stora möjligheter att erbjuda betydande förbättringar till patienterna. Medivir fokuserar på utvecklingen av MIV-818, en prodrog som har utformats för att ge en riktad anti-tumör effekt i levern samtidigt som eventuella biverkningar minimeras. Samarbeten och partnerskap är en viktig del av Medivirs affärsmodell och läkemedelsutvecklingen bedrivs antingen i egen regi eller i partnerskap. Birinapant, ett SMAC-mimetikum, har utlicensierats till IGM Biosciences (Nasdaq: IGMS) för utveckling i kombination med IGM-antikroppar för behandling av solida tumörer. Medivirs aktie (ticker: MVIR) är noterad på Nasdaq Stockholms lista för små bolag (Small Cap). www.medivir.se.