Pressmeddelanden

Medivir presenterar vid Redeye Growth Day

Stockholm — Medivir AB (Nasdaq Stockholm: MVIR), ett läkemedelsföretag inriktat på att utveckla innovativa behandlingar av cancersjukdomar med stora medicinska behov, meddelar att bolaget kommer att delta vid Redeye Growth Day, idag den 30 maj, 2024.  

Vd Jens Lindberg kommer att presentera uppdaterade data från den pågående kliniska fas 1b/2a-studien med fostroxacitabine bralpamide (fostrox) och utvecklingsplanen framåt kl 09.40.

 

Frågestunden direktsänds och kan följas på Redeyes eventsida, där även repris och presentation kommer vara tillgänglig efteråt: https://www.redeye.se/events/981085/redeye-growth-day-2024

 

Efter mötet kommer presentationen även finns tillgänglig via Medivirs hemsida www.medivir.se.

 

 

För mer information, vänligen kontakta

Magnus Christensen, finanschef, Medivir AB

Telefon: 08 5468 3100

E-mail: magnus.christensen@medivir.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Medivir

Medivir utvecklar innovativa läkemedel med fokus på cancersjukdomar där de medicinska behoven är stora. Företaget satsar på indikationsområden där tillgängliga behandlingsmetoder är begränsade eller saknas och det finns stora möjligheter att erbjuda betydande förbättringar till patienterna. Medivir fokuserar på utvecklingen av fostroxacitabine bralpamide (fostrox), en smart kemoterapi som har utformats för att ge en riktad anti-tumöreffekt i levern samtidigt som eventuella biverkningar minimeras. Samarbeten och partnerskap är en viktig del av Medivirs affärsmodell och läkemedelsutvecklingen bedrivs antingen i egen regi eller i partnerskap. Medivirs aktie (ticker: MVIR) är noterad på Nasdaq Stockholms lista för små bolag (Small Cap). www.medivir.se.